El passat 9 de setembre vam celebrar la Diada Nacional de Catalunya al Casal. Estem contents de l´assistència de socis i de conèixer nous catalans a Melbourne. Vam fer un repàs de l´actualitat a Catalunya , en concret vam parlar de la manifestació planejada pel dia de la Diada.

Bé, la manifestació de l´11 de setembre va ser històrica: va ser la manifestació més gran per la independència de Catalunya. Això ha convertit la indepèndencia en un tema central de la política  i la societat catalana i sens dubte marcarà un abans  i un després. Respecte a nosaltres, com a Comunitat Catalana a l´Exterior que som, ens toca  posicionar-nos; d´aquí l´escrit que vau rebre ara fa una setmana demanant el vostre parer. Si encara no ho heu fet, us animem a participar en aquesta votació. El resultat es comunicarà, a través de la representant de Casals de l´Àrea d´Oceania i Presidenta del nostre Casal, Victòria Gras, a la resta dels Casals del món, i d´aquí a les Institucions catalanes pertinents.