Com és habitual el Casal va celebrar la Revetlla de Sant Joan a Melbourne. L’esdeveniment que a Austràlia marca l’inici de l’estiu va tenir lloc a l’edifici de la Ross House, seu del Casal i situat en el bell mig de Melbourne.

L’esdeveniment va constar de tres parts. En primer lloc, la vicepresidenta Marina Mateos, va fer una presentació de l’acte i va explicar la tradició catalana, en català i en anglès. Tot seguit es va oferir als assistents una degustació de productes catalans que incloïa  cremat, cava, xocolata desfeta (portada des de Catalunya), melindros, coques o bunyols de vent, entre d’altres. La sala estava guarnida com en una revetlla i hi va haver música catalana i alguns vídeos de fogueres i petards. Per acabar es va organitzar una cantada d’havaneres. L’acte va ser tot un èxit i va assolir un rècord d’assistència respecte altres anys, amb més de 75 persones. La sala se’ns quedà petita i molts joves hi varen participar. Bona part dels assistents eren catalans però també d’Austràlia i Nova Zelanda.  També es va preparar un racó pels infants amb dibuixos de fogueres i alguns contes sobre Sant Joan.

Veure vídeo de l’esdeveniment