Per celebrar la Diada Nacional de Catalunya el Casal ha organitzat enguany una trobada amb gastronomia catalana, cava i vídeos i imatges molt emotives. Ha estat una oportunitat per donar a conèixer una part de la nostra història i també de les nostres aspiracions i dels darrers aconteixements que estan tenint lloc a Catalunya.

L’acte va comptar amb el suport de la VICTORIAN MULTICULTURAL COMISSION qui va considerar que l’acte reflectia la riquesa cultural de Melbourne. La presidenta del Casal va presentar la història de la Diada en anglès i va informar del que havia passat a Catalunya durant la celebració. La Via Catalana va ser motiu d’elogis i molts australians es varen mostrar interessats. Els assistents varen poder gaudir d’un vídeo resum de la Diada a Catalunya  així com del nostre vídeo de la Via Catalana a Melbourne.

Per acabar es va cantar l’himne dels Segadors i es va poder gaudir de la mostra gastronòmica.