Un any més els Catalans de Melbourne ens hem reunit per donar a conèixer una tradició molt nostra: la Castanyada.  La celebració va comptar amb la presència d’una castanyera que malgrat no haver pogut trobar castanyes va portar molts panellets  i es va sentar amb nosaltres per gaudir d’una copeta de moscatell i d’un tast de moniatos.

L’activitat estrella de la tarda va ser el taller de panellets a càrrec del xef català Toni Jiménez qui molt professionalment va ensenyar als participants a preparar panellets per a tots els gustos: de cafè, de xocolata, de codony, i el tradicional panellet de pinyons. Australians i catalans de totes les edats varen poder aprendre a cuinar aquest dolç i el varen tastar acompanyat de moscatell i una mica de cava.

Us deixem la recepta i la història del panellet perquè la pugueu fer a casa i ensenyeu als amics que celebren Halloween el que es perden!