Us presentem les bases del nostre quart concurs literari de Sant Jordi. Esperem rebre moltes obres!

Ens veurem el dissabte 3 de maig per celebrar la Diada de Sant Jordi a la llibreria “Reader’s Feast Bookstore”. Més informació a la nostra agenda.

Bases del QUART Concurs Literari Sant Jordi 2014 del Casal Català de Victòria

1. Aquest concurs és obert a tothom que ho desitgi, ja sigui membre del Casal, amic, conegut o simpatitzant.

2. Cada participant podrà presentar una única narració breu o poema original redactat en català, castellà o anglès d’una extensió màxima de 1.000 paraules.

3. L’obra es lliurarà al correu electrònic del Casal ccvictoria@ccvictoria.cat en un arxiu adjunt de document Word, o bé per correu ordinari al Casal: 247-251 Flinders Lane, Melbourne 3000. La correspondència portarà com a títol “concurs de Sant Jordi 2014”. Al text original enviat a concurs només hi figurarà el pseudònim de l’autor o autora, i caldrà proporcionar, en un document/full separat, el nom complet, i el pseudònim triat per l’autor/a.

4. La data límit pel lliurament és el 27 d’abril de 2014.

5. Els premis es lliuraran el dissabte 3 de maig de 2014 a l’acte de celebració de Sant Jordi.

6. Hi haurà un premi per cada categoria. El Casal es reserva el dret de declarar desert un d’aquests premis si no hi ha una participació mínima de dos candidatures per categoria. El premi consistirà en un val de $25 per a la llibreria Reader’s Feast Bookstore.

7. El jurat estarà format per membres del comitè del Casal Català de Victòria.

8. Els guanyadors estaran convidats a llegir el poema o un fragment de la narració el dia de la celebració de Sant Jordi.

9. Les obres guanyadores es publicaran a la pàgina web del Casal www.ccvictoria.cat i en un butlletí especial que es lliurarà el mateix dia de Sant Jordi entre els assistents. Els concursants que no desitgin publicar la seva obra ho hauran de manifestar en una nota al moment d’enviar la seva obra a concurs.

BONA SORT!