Ens plau comunicar-vos que l’ANC Australia portarà a terme la campanya “Signa un Vot per la Independència” a Melbourne. La primera recollida de signatures serà aquest proper diumenge 22 de juny al Casal Català de Victoria coincidint amb la celebració del Sant Joan, de 3 a 5pm.

La campanya pretén incrementar el suport internacional perquè els catalans puguin decidir sobre el seu futur polític i incentivar els ciutadans de Catalunya a exercir el dret de petició.  Originada a Catalunya la campanya s’ha estés internacionalment arribant a Nova York, Londres, Zurich i ara Melbourne.

Signa un vot per a la independència de Catalunya és una campanya adreçada a incentivar els ciutadans de Catalunya que exerceixin el dret de petició

Tots els Catalans majors de 16 anys podran signar. Només caldrà ensenyar el carnet d’identitat amb adreça catalana o el passaport espanyol on consti que sou nascuts a Catalunya, tant se val si estan caducats. En altres casos, com estrangers amb dret a vot al Parlament de Catalunya podran exercir el seu vot de petició mostrant el CERA. I tots aquells australians o d’altres nacionalitats que vulguin signar en mostra de suport també ho podran fer.

Sense algun d’aquests documents identificatius no es podrà signar.

 Per a més informació de la campanya seguiu el següent enllaç.

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.