Aquest any el Casal Català de Victòria, amb motiu del 30è aniversari ha organitzat un Picnic de Nadal molt especial.

La jornada començarà a les 11.00am als Edinburgh Gardens, a Fitzroy, amb el famós Caga Tió, on combidem a tota la canalla a participar-hi. Aquest any com que el Tió sap que és el 30è aniversari del Casal ha menjat més del compte i està ple de regals pels socis més joves, així que esperem que agafeu el bastó i li doneu ben fort! Es prega confirmació dels nens i nenes que hi vulguin participar.

Un cop finalitzat el Tió continuarem amb el Picnic de Nadal, on aquest any no caldrà que el porteu de casa ja que us oferirem un càtering amb menjar molt especial, així com també paella i begudes.

Per acabar la jornada, cap les 14.00h, organitzarem una partida de ‘Quina’ (Bingo) on repartirem cinc premis, entre ells la Panera de Nadal.

Els assistents que no siguin socis podràn comprar una butlleta de la Quina per $5.00, i gaudir també del Càtering amb beguda i paella.

Us esperem a tots, petits i grans, per dia de rifes, jocs, caga-tió i molta xerinola, esperem amb bon temps ☀ Si us plau confirmeu el nombre de petits que hi assistiran a casalcatalavictoria@gmail.com per poder alimentar bé el tió!