Aquest any, amb ocasió de la celebració del Picnic de Nadal,  a la qual hi esteu tots convidats, farem coïncidir una Jornada d’Hoquei sobre Patins organitzada per entrenadors catalans d’Hoquei infantil que s’han engrescat a fer una introducció a aquest esport als nens que hi estiguin interessats, seguit d’un partit senior d’exhibició Catalunya vs Austràlia.

La celebració del Picnic de Nadal esdevindrà com sempre. Ens reunirem a partir de les 12 i començarem amb les activitats pròpies de canҫons nadalenques i fer cagar el tió a partir de quarts de 2, a més de la rifa d’un parell de paneres.

Si us interessa assistir a la Jornada d’Hoquei, haureu d’arribar una mica més d’hora (vegeu informació adjunta). L’horari serà:

10-11h - Introducció a l’hoquei patins (petita xerrada i tutorització als qui vulguin aprendre a patinar)

11-11.30h - Partit de Nens – Melbourne RHC vs Mordialloc RSC

11.45-12.45h - Partit d’exhibició Senior – CAT vs AUS

Un cop concloses les activitats del Picnic del Casal, es donarà oportunitat als menuts a tornar a patinar.

Per tal d’adaptar-nos a aquesta nova activitat, hem hagut de canviar el lloc de trobada per ALBERT PARK a South Melbourne, ja que compta amb facilitats per aquest esport, a més d’espai per a barbacoes i per jugar-hi els nens. El lloc exacte dins del parc és a l’inici del Pit Lane a Aughtie Drive. L’entrada més propera és per Lakeside Drive/Fitzroy St a St Kilda.

Us esperem a tots, petits i grans, per dia de rifes, jocs, caga-tió, xerinola i ESPORT, esperem amb bon temps. Si us plau confirmeu el nombre de petits que hi assistiran a casalcatalavictoria@gmail.com o al 0403185891 per poder alimentar bé el tió!