Sense la vostra col·laboració, el Casal NO és possible

El proper 11 d’agost celebrarem la Reunió General Anual. En aquesta reunió repassarem l’activitat del Casal aquest darrer any i s’escolliran els nous càrrecs del Comitè que entomaran el repte de coordinar el Casal fins l’agost de l’any vinent. També es donaran a conèixer les properes activitats del Casal i, per acabar, es projectarà el documental “Entre dos gegants”.

Feu possible l’existència del Casal i presenteu-vos com a part del comitè o subcomitè. Aquells socis que estiguin interessats a ser nominats o a nominar a una altra persona, hauran d´omplir el FORMULARI DE NOMINACIÓ que s’haurà de fer arribar al Casal no més tard d’una setmana abans de la reunió (02/08/13).

No oblideu que el nostre Casal es de tots els socis i sòcies i per tant esperem poder-nos trobar en aquesta reunió per, entre tots, seguir projectant la nostra cultura i tradicions a l’exterior.

 

 

ENTRE DOS GEGANTS. Una cultura que es nega a morir

entredosgegantsBasada en un relat de la cantant Mariel Alende O’Conell, la pel·lícula convida la gent del nord i del sud dels Pirineus a expressar el que senten per la seva identitat cultural.

MÉS INFORMACIÓ