El Català és una llengua romànica històrica amb més de 1000 anys d’història. Avui, es calcula que 10 milions de persones parlen català distribuïts en quatre països. El Català és la catorzena llengua més parlada a la Unió Europea i ocupa la posició 22 com a llengua més traduïda en el món.

Si ets un seguidor del Barça, t’encanta Barcelona o vols conèixer més sobre el procés sobiranista català, apunta’t a les nostres classes. El Casal Català de Victòria ofereix dos cursos de català: un per a principiants i un per a persones amb un nivell intermig. El Casal esdevé així l`únic centre, fora de l’àmbit universitari, que ensenya català a Austràlia.  Els nostres estudiants amb interessos diversos són principalment adults que tenen o han tingut alguna relació amb la nostra llengua i país. Es tracta de dos grups reduïts amb una atenció molt personalitzada per part de la professora que és originària de Catalunya.

L´objectiu del curs de català és cobrir un nivell de català equivalent al nivell A2+ del Marc Europeu Comú de Referència. Alhora, es pretén difondre i ampliar el coneixement de la llengua i la cultura catalanes a Melbourne, i per extensió a Austràlia, un país on la presència del català és molt minoritària i escasa.

Com?

  • Grups reduïts
  • Classes des de nivell principiant fins nivell avançat
  • Professor natiu
  • Professionalitat
  • Bon ambient
  • Accés gratuït a les activitats organitzades pel Casal

Curs de català 2018 – Primer trimestre

Dijous, del 22 de febrer al 29 de març del 2018
Nivell “Beginners” de 6 a 7:30pm
Nivell “Intermediate” de 7:30pm a 9pm

El cost del curs es $35AUD per classe.

Les classes es realitzen al 277, William Street, Melbourne.