En aquest apartat us volem facilitar alguns links i materials de presentació de Catalunya i de la cultura catalana en anglès així com alguns recursos per donar a conèixer el procés sobiranista català.

catalonia at a glance

 

CATALONIA AT A GLANCE- Un llibre per a tots aquells que un cop d’ull vulguin conèixer el nostre país en totes les seves vessants. Editat per la Secretaria d’Afers Exteriors i disponible també en diversos idiomes. A la seu del Casal el trobareu en anglès.

 

 

whatdoyouknow

 

WHAT DO YOU KNOW ABOUT CATALAN CULTURE?- Descobreix en aquest opuscle les principals i més típiques costums, personatges i actius culturals catalans. Editat per Òmniun Cultural i en diversos idiomes. Us resultarà molt útil per explicar a tots aquells que la desconeixen què representa la nostra cultura. Podeu aconseguir exemplars a la seu del Casal, només cal que ens els demaneu.

 

 

diplocattDIPLOCAT- El Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (DIPLOCAT) neix el novembre de 2012 I és un instrument per contribuir al coneixement i reconeixement del país a l’exterior.La seva missió és posicionar la imatge i la projecció internacional de Catalunya mitjançant la millora del coneixement de la realitat de país i dels seus actius. Diplocat també vol donar a conèixer com els ciutadans de Catalunya volen decidir el seu futur polític com a comunitat de manera lliure, pacífica i democràtica.

 

11s

ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA- L’onze de setembre de 2012 el poble de Catalunya va sortir al carrer per reclamar la independència del seu país. La societat civil va fer sentir la seva veu mitjançant organitzacions com l’ANC. En aquesta web en anglès trobareu recursos per explicar el procés independentista català, la seva història i tot el que el poble català està tirant endavant per assolir la sobirania.

 

 

passportcatalonia
VOLS ESTUDIAR A CATALUNYA?
Entra a aquesta web i descobreix com!