Aquest any, el Casal ha celebrat la diada de Sant Jordi a la llibreria Reader’s Feast, el diumenge 22 d’Abril. La presidenta del Casal, Viqui Gras, va destacar que la llibreria Reader’s Feast era un lloc ideal per a celebrar el dia del llibre i la rosa, no només per ser una llibreria, sinó també perquè la llibreria en qüestió està situada en uns magatzems que es diuen Georges, i està regentada per Mary Dalmau, descendent d’una familia catalana que va emigrar a principis del segle XX. Van asistir a l’acte una seixantena de persones, incloent públic en general que havia llegit l’anunci de la celebració al diari The Age.

La llibreria va ser un lloc ideal per les activitats d’aquella tarda, amb una mostra de literatura catalana traduïda a l’anglès, i una exposició de llibres de ficció i poesía relacionats amb Catalunya, tot organitzat per Reader’s Feast i disponible per a la venda.
La presidenta del Casal, Viqui Gras, va donar la benvinguda a tothom amb un petit video de com es celebra el Sant Jordi a Catalunya i va presentar el nou grup infantil del Casal, La Mainada del Casal, amb un altre video de com els nens van celebrar el Sant Jordi. Seguidament el Dr Stewart King va llegir un text sobre el significat de la diada de Sant Jordi, i animant a aquells que estiguin interessats a participar en un book club organitzat pel Casal per llegir i parlar sobre literatura en català.

Per acabar, la Sara Bosch va anunciar el nom dels guanyadors del concurs literari, que van recitar els seus poemes i textes. Enguany, Júlia Strubell va endur-se el primer premi de poesía amb el seu poema “The Ghan”, i Valerie Valls va ser guardonada amb el segon premi pel seu poema “The Day of the Book and the Rose”. El primer premi de narrativa va ser per Liza Fitzpatrick per la narració curta titulada “Little Red Raval Hood”. Finalitzades les lectures, els convidats van escampar-se per la llibreria gaudint d’una copa de cava i una selección de tapes.