El passat diumenge 14 de setembre prop de 100 persones es varen reunir al centre de Melbourne per celebrar amb el Casal el nostre dia nacional. Una diada marcada per la commemoració dels tres-cents anys dels fets de 1714 i per la gran manifestació a Barcelona.

L’acte va comptar amb una petita exposició amb materials sobre el català i vídeos i llibres sobre el setge de Barcelona.  Durant l’acte els assistents també varen poder veure imatges i vídeos sobre la V a Barcelona i sobre la nostra V a Melbourne i arreu del món.

Els més petits també van tenir el seu espai i varen fer manualitats en el marc del grup Mainada.

Per acabar els assistents varen gaudir d’un petit concert de música catalana. No varen faltar coques de recapte, truites de patates, pa de pessic i el millor cava i vi.

Moltes gràcies a tots i totes per fer-ho possible!

Més imatges en el nostre facebook!