El Casal Català de Victòria Melbourne té nova junta directiva. Jaume Alsina és el nou president de l’entitat rellevant Dani Castro, qui es manté a la junta com a vocal. A més d’Alsina, el nou equip del casal australià està integrat per Panxo Marsé, com a vicepresident; Nicole Martí, com a secretària; Albert Ansó, com a tresorer; i els vocals Ruben Argelaguer, Dani Castro i Sergi Marzabal.

La comunitat catalanoparlant de Melbourne i Austràlia està integrada en el Casal Català de Victòria Melbourne, que va iniciar-se l’any 1986 per promoure la llengua, la història i la cultura de Catalunya. Anualment, l’entitat organitza una desena d’activitats.

Actualment és l’única associació catalana organitzada a Austràlia i forma part de la xarxa de comunitats catalanes de l’exterior de la Generalitat de Catalunya. Compten amb més de 150 socis.