Participa en la VIA CATALANA cap a la independència a Melbourne

La Via Catalana serà una cadena humana de 400 km organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) que tindrà lloc als Països Catalans l’Onze de Setembre de 2013.  Centenars de milers de persones juntaran les mans de sud a nord resseguint la costa per demanar de manera pacífica i democràtica ser escoltats.

Però la cadena humana travessarà fronteres i arribarà també a molts altres països fent possible la participació de tots aquells que es vulguin sumar a la iniciativa malgrat trobar-se lluny.  En aquest sentit, entre l’1 d’agost i l’11 de setembre petites rèpliques de la cadena humana tindran lloc a més de 22 ciutats dels cinc continents. A Melbourne ens trobarem al Punt d’Informació de Federation Square en un esdeveniment únic que no us podeu perdre. 

Les imatges de la nostra cadena seran incloses en un vídeo que l’ANC utilitzarà per promoure la participació i dónar a conèixer la iniciativa i la nostra causa arreu del món.  Ajuda’ns a fer història i uneix les teves mans amb els teus veïns i amics, t’esperem l’1 de setembre a Federation Square. Si ets a Sydney o Brisbane també hi pots participar, posa’t en contacte amb l’ ANC Austràlia  i coneix tots els detalls.

Per acabar comentar-vos que el color de la Via Catalana serà el groc, podeu comprar samarretes de l’esdeveniment com les de la fotografia en el següent enllaç.

L’èxit de la Via és a les teves mans, ajuda’ns a promoure-la!

samarretes melbourne cadena