Ja són aquí les bases del nostre cinquè concurs literari de Sant Jordi! Com cada any, des del Casal Català us animem a tots a participar en aquesta celebració, i esperem rebre moltes obres!

A més a més, els nostres amics de l’Associació catalana d‘Hamburg “El Pont Blau” també convoquen el seu particular premi literari, obert a socis i no socis, per texts escrits en llengua catalana (veieu bases adjuntes). Així doncs, encoratgem a tothom a participar-hi doncs un únic relat podrà participar en ambdós concursos.

Ens veurem el proper diumenge 26 d´abril per celebrar la Diada de Sant Jordi a la llibreria “Reader’s Feast Bookstore”.

Bases del CINQUÈ Concurs Literari Sant Jordi 2015 del Casal Català de Victòria

1. Aquest concurs és obert a tothom que ho desitgi, ja sigui membre del Casal, amic, conegut o simpatitzant.

2. Cada participant podrà presentar una única narració breu o poema original redactat en català, castellà o anglès d’una extensió màxima de 1.000 paraules.

3. L’obra es lliurarà al correu electrònic del Casal ccvictoria@ccvictoria.cat en un arxiu adjunt de document Word, o bé per correu ordinari al Casal: 247-251 Flinders Lane, Melbourne 3000. La correspondència portarà com a títol “concurs de Sant Jordi 2014”. Al text original enviat a concurs només hi figurarà el pseudònim de l’autor o autora, i caldrà proporcionar, en un document/full separat, el nom complet, i el pseudònim triat per l’autor/a.

4. La data límit pel lliurament és el 23 D’ABRIL de 2015.

5. Els premis es lliuraran el dia 26 d’abril de 2015 a l’acte de celebració de Sant Jordi.

6. Hi haurà un premi per cada categoria. El Casal es reserva el dret de declarar desert un d’aquests premis si no hi ha una participació mínima de dos candidatures per categoria. El premi consistirà en un val de $25 per a la llibreria Reader’s Feast Bookstore.

7. El jurat estarà format per membres del comitè del Casal Català de Victòria.

8. Els guanyadors estaran convidats a llegir el poema o un fragment de la narració el dia de la celebració de Sant Jordi.

9. Les obres guanyadores es publicaran a la pàgina web del Casal www.ccvictoria.cat. Els concursants que no desitgin publicar la seva obra ho hauran de manifestar en una nota al moment d’enviar la seva obra a concurs.

BONA SORT!